Help mee het Coronavirus te bestrijden!

Simptel's initiatief om de coronavirus te bestrijden in de horeca

Bereid je voor op de 1.5 meter samenleving

Wij weten als geen ander dat jou restaurant voor een enorme uitdaging staat op dit moment: Een goede service bieden in een 1,5 meter economie. Door de Coronavirus is het niet alleen een uitdaging om aan de regels van het RIVM te voldoen, je moet ook nog eens zorgen dat jou gasten zich veilig voelen in jouw restuarant. Doormiddel van QR / NFC technologie kun jou gasten de mogelijkheid bieden om met hun eigen smartphone een bestelling te laten plaastsen en betalen! Zo laat jij de gast zien dat je er alles aan doet om je gasten te een veilig gevoel te geven.

Daarom draagt Simptel graag zijn steentje bij aan de volksgezondheid. Uiteten gaan met vrienden, familie of collega’s staat hoog in het vaandel bij Simptel. Daarom steunen we de horeca door de anderhalve meter economie te waarborgen en veiligheid te bieden aan de gasten. Gasten hoeven geen fysiek menukaart meer aan te raken en het personeel kan de veilige afstand blijven bewaren.

Ook willen wij een dienst aanbieden waarin de gast centraal staat. Een hoge gasttevredenheid is van groot belang voor onze software. Door middel van een laagdrempelig, gebruiksvriendelijk en innovatief product proberen wij aan te sluiten bij hetgeen waar de gast naar verlangd.

Om deze horecaondernemers te steunen zullen wij voor de aanmeldingen die gedaan worden voor 1 augustus geen opstartkosten rekenen voor het gebruik van Obero. De volledige implementatie van het menu, de QR/NFC stickers en de innovatie van ons product zullen wij realiseren tegen het tarief van €0,-.