Bellen waar je ook bent, met Bello Zakelijk!

Bereken je kosten!

VoIP zakelijk

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol. Simpel gezegd betekent dit: bellen over het internet. Met VoIP-telefonie heb je dus geen telefooncentrale nodig om bereikbaar te zijn. Als je gebruik wilt maken van VoIP-telefonie ben je bij Simptel aan het juiste adres.

Alles op maat

Wanneer jij groeit, groeien wij met je mee. Via jouw persoonlijke account kun je op elk gegeven moment de door jou gekozen diensten wijzigen.

Bepaal jou bereikbaarheid

In ons online beheersysteem bepaal jij waneer jij een belletje krijgt! Ons simpele beheersysteem is zo ingericht, zodat jij alles zelf eenvoudig kan samenstellen.

Smartphone met een vast nummer

Gebruik je smartphone als je vaste toestel. Voordelig, handig en gemakkelijk! Bereik iedereen met een vaste nummer gewoon vanuit de smartphone in je broekzak!

De juiste nummer kiezen!

Een belangrijk onderdeel van telefonisch bereikbaar zijn, is het hebben van één of meerdere telefoonnummers. Wanneer je al telefoonnummers in gebruik hebt, kunnen we die bij Simptel altijd overnemen van jouw huidige provider. Terwijl wij dit voor jou regelen, blijf je gewoon bereikbaar. Mocht je nog geen telefoonnummer hebben of een nieuw telefoonnummer willen is dat ook geen probleem!

De juiste nummer kiezen!

Een belangrijk onderdeel van telefonisch bereikbaar zijn, is het hebben van één of meerdere telefoonnummers. Wanneer je al telefoonnummers in gebruik hebt, kunnen we die bij Simptel altijd overnemen van jouw huidige provider. Terwijl wij dit voor jou regelen, blijf je gewoon bereikbaar. Mocht je nog geen telefoonnummer hebben of een nieuw telefoonnummer willen is dat ook geen probleem!

Weg met de vaste telefoon!

Denk je aan bellen, dan denk je waarschijnlijk aan telefoons. Echter is een telefoon misschien wat verouderd en minder essentieel dan je denkt. Wanneer je op locatie bent kun je er ook voor kiezen om te bellen via je laptop of smartphone! Onze app zorgt er voor dat je op elk toestel met internet kunt bellen! Zo kan jij altijd bellen en bereikbaar zijn waneer je wilt en waar je ook bent!

Zelf in controle

In ons vriendelijke online beheersysteem stel je zelf je bereikbaarheid in.

Bello: Zo heet de online telefooncentrale. Jij hebt alle vrijheid om je telefonie zo in te stellen dat jouw bedrijf optimaal bereikbaar is voor jouw klanten. Bello is voorzien van alle mogelijke functies om je telefonie precies op maat te maken voor jouw bedrijf, zoals openingstijden en keuzemenu’s. Kom je er niet uit? dan staan wij altijd klaar voor jou om te helpen!

Bello: Zo heet de online beheersysteem. Jij hebt alle vrijheid om je telefonie zo in te stellen dat jouw bedrijf optimaal bereikbaar is voor jouw klanten. Bello is voorzien van alle mogelijke functies om je telefonie precies op maat te maken voor jouw bedrijf, zoals openingstijden en keuzemenu’s.

Kom je er niet uit? dan staan wij altijd klaar voor jou om te helpen!

Wij houden het graag simpel!

Heb je vragen over onze zakelijke telefonie of andere zaken? Neem contact met ons op of laat je terugbellen door een van onze adviseurs! Zo zorgen we ervoor dat jij zo snel mogelijk aan de slag kunt.

Stappenplan

1

Meld je aan

2

Stel je pakket samen

3

Kies je nummer

4

Plug je toestel in

5

Begin met bellen!

Vanaf 1 t/m 4 gebruikers

17.99,-

Vanaf 5 gebruikers

11.99,-

Vanaf 1 t/m 4 gebruikers

17.99,-

Vanaf 5 gebruikers

11.99,-

Prijzen zijn per gebruiker, per maand.

Inclusief bellen* binnen Nederland via

Vaste Telefoon
App
Webphone

Maak gebruik van alle functionaliteiten van ons Bello platform

Meldingen
Vast op mobiel
Openingstijden
Keuzemenu
Belgroepen
Doorschakelen

De scherpste beltarieven

Telefonie van Simptel is voordelig. Wij zijn zeer flexibel en vullen graag de behoeftes in van jouw bedrijf. Om telefonie op jouw behoefte te laten aansluiten heb je de keuze uit goedkope belbundels of betalen per minuut tegen een scherp tarief!

Je hebt de keuze om belbundels af te nemen en hierdoor weet je precies waar je aan toe bent of per minuut af te rekenen vanaf 0,01 cent per minuut.

Eenvoudig installeren

Wij sturen de telefoons gebruiksklaar naar je op. We hebben namelijk de beste VoIP telefoons voor zakelijk gebruik. Je hoeft zelf alleen nog maar het toestel op je netwerk aan te sluiten met een netwerkkabel. Wij zullen jou volledig ontzorgen met het installeren van jou telefonie. Kom je er niet uit? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice!

Heb je toch liever dat wij een handje helpen? Dan komt de monteur graag bij je langs

Gratis Nummerbehoud en Overstapservice

Wil je overstappen naar Simptel maar wil je wel graag blijven bellen met je huidige telefoonnummer? Dat regelen wij! Meld je dan tijdens het bestellen aan voor de Overstapservice. Wij doen de rest!

Nog geen vast telefoon nummer of wil je extra vaste telefoonnummers? Dat kan! Neem met ons contact op 088 828 838 93

Start vandaag nog!

Laat je gegevens achter en we nemen binnen enkele uren contact met je op!